Kapcsolódó műsor:

Havas Dóra: Álmaim Cukrászdája
1. évad 1. rész
Elkészítés
A morzsához a vajat elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a porcukrot és összegyúrjuk a tojássárgájával. 1 cm vastagon szétnyomkodjuk a tepsin és 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Kivesszük és hagyjuk teljesen lehűlni, majd összetörjük. A túrókrémhez a tejszínt felverjük habbá, a túrót kikeverjük 5 dkg porcukorral, vanília kivonattal, a tejföllel és a citrom héjával, majd összeforgatjuk a tejszínhabbal. Kb. 2 dl-es poharakban összeállítjuk a desszerteket: a pohár aljába morzsát szórunk, rákanalazunk egy adag túrókrémet, rá lekvárt, megint kekszet, megint túrókrémet, lekvárt és a tetejére pár szem habcsókot.