Kapcsolódó műsor:

Mihaela Varázslatos Desszertjei
1. évad 1. rész
Elkészítés
A tojásokat a cukorral addig keverjük, amíg a tojás színe meg nem változik és térfogata meg nem duplázódik, majd tovább keverve hozzáadjuk a tejet, a mézet és a vajat;
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport és a sót, majd öntsük a tojásos-tejes keverékre;
Keverjük bele a vajat, amíg egy homogén masszát kapunk;
Egy 30/40 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral;
Süssük a tortát 20 percig 180 fokon, légkeverésessel;
Amikor megsült, vegyük ki a tepsiből, óvatosan távolítsuk el a sütőpapírt, majd vágjuk a tésztát ~60 kockára;
Máz:
Forraljuk fel a tejet a cukorral és a vajjal, amíg a vaj és a cukor is felolvad;
Öntsük bele a kakaót, és keverjük össze habverővel;
A mázat egy nagy tálba öntjük, majd minden kockát először a mázba, majd dióba forgatjuk..