Kapcsolódó műsor:

Mihaela Varázslatos Desszertjei
1. évad 1. rész
Elkészítés
Keverjük össze a tojásokat a cukorral és a sóval, amíg az összes cukor fel nem oldódik, és halványsárga habot nem kapunk.
Adjuk hozzá a vaníliát, a narancshéjat és az almát, majd egy spatulával óvatosan forgassuk össze.
Keverjük össze a lisztet a fahéjjal és a sütőporral, majd szitálva adjuk hozzá a tojásos és almás keverékhez.
Nagyon óvatosan keverjük bele, hogy ne rontsuk el a tojáshabot
Öntsük a keveréket egy sütőpapírral bélelt 20/30 cm-es tepsibe.
Süssük a süteményt 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig
Hagyjuk kihűlni a tepsiben, majd vegyük ki egy rácsra, takarjuk le egy törülközővel, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Kockákra vagy rombuszokra vágjuk, és cukorral meghintjük.