Hozzávalók

4 személyre
1 fej közepes zeller
2alma
1citrom
2nagy marék saláta
1 ek mustár
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál víz
½ evőkanál barnacukor
2 marék dió
 
70 dkg lazacfilé
10 dkg parmezán
2 marék morzsa
4 gerezd fokhagyma
1nagy csokor petrezselyemzöld
1 maréknyi friss bazsalikom
5 dkg vaj
 Só, bors, olívaolaj
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

Zöldmorzsában sült lazac, zellersalataval

  • zoldmorzsaban_sult_lazac_zellersalataval

70 dkg lazacfilét sóznuk, borsozunk. 2 marék morzsa, 10 dkg reszelt parmezán, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 csokor, aprított petrezselyem, 1 marék bazsalikom és 5 dkg vaj keverékét a halszeletekre rakjuk. Vékony sugárban csorgatva, inkább csöpögtetve olívaolajjal meglocsoljük őket. 170 fokra előmelegített sütőben, 15 perc alatt készre sütjük.  A zellersalátához 1 közepes méretű, vékony csíkokra vágott zellert és 2 szeletelt almát és 2 nagy marék vegyes salátalevelet összekeverünk, meglocsolunk egy citrom levével. 1 ek mustárból, 3 ek olívaolajból, 2 ek vízből és 1/2 ek barnacukorból öntetet készítünk. 2 marék diót forró serpenyőben megpirítunk. Amikor kicsit hűlt, akkor hozzáöntjük a salátához, összekeverjük, majd rácsorgatjuk az öntetet. Sózzuk és a lazaccal tálaljuk.

  • Saad

    2015. 07. 22., 07:26:33

    Hi Jorge,I am thinking if you want to use the code sppinet to put a hyper link on the page you will need to use straight html not asp. try Let me know if that works.Dorothy

Szóljon hozzá