Hozzávalók

2 adag
2 db bőrös csirkecomb
 whisky, só bors a pácoláshoz
1 dl whisky
2 db édesburgonya
3 evőkanál vaj
1 csomag friss koriander levél
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Whiskys csirkecombok

  • Whiskys csirkecombok

Két darab bőrös csirkecombot bepácolunk whisky, só és bors keverékében. Felforrósított serpenyőben, bőrrel lefelé elkezdjük pirítani, majd fél deci whiskyvel flambírozzuk, megfordítjuk, és mellé rakunk egy-egy darab megfőtt cikkekre vágott burgonyát, batátát azaz édes burgonyát. Ezt követően hozzáadunk három evőkanál vajat, majd megszórjuk egy csomag friss koriander levéllel és így még körülbelül 8 percig tovább sütjük. A megpirult burgonya cikkek tetejére helyezzük a csirkecombot és még egy kis whiskyvel meglocsolva tálaljuk. 


Szóljon hozzá