Hozzávalók

3-4 fő
50 dkg sertésszűz
 olaj
1nagyméretű sárgarépa
6-8 szál koriender
1teáskanál halszósz
1teaákanál reszelt gyömbér
1narancs héja
1érett mangó
4 evőkanál sózatlan mogyoró
4kis bagett
 só, bors
 majonéz

Hasonló receptek

  • Joghurtos cukkinikrémleves pesztoval

    Miután a zöldségeket felaprítottam, a  vaj-olaj keverékén megfuttatjuk a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott répát és cukkinit, 2...

    tovább
  • Zsálya szörp

    Felforralunk fél liter vizet, és a zsályaleveleket leforrázzuk, állni hagyjuk 10-15 percig. Ezt követően leszűrjük és kinyomkodjuk belőle az összes illat és...

    tovább
  • Zöld almás görögdinnye frissítő

    Egyszerű dolgunk van. A kimagozott görögdinnyevelőt, a kisebb darabokra vágott zöldalmát, a letisztított epreket, a limelét, a citrom és mentaleveleket kevés...

    tovább

Vietnámi szendvics

  • vietnami_szendvics

A vékonyra vágott sertésszűz csíkokat olívaolajon kezdjük sütni, majd hozzáadtuk a julienre vágott répa szeleteket. Miután összepirítottuk a két fő hozzávalót, dúsítottuk a sós halszósszal, hozzáadtuk a narancs héját, a gyömbért végül a mogyorót. Ha levettük a tűzről, hozzákeverjük a julienre vágott mangó-csíkokat is, ízlés szerint borsozzuk. A félkész bagetteket 200 fokos sütőben barnára sütöttük, majd kettévágtuk. Alaposan megkentük majonézzel, végül megtöltöttük az isteni húsos különlegességgel.

Szóljon hozzá