Hozzávalók

3-4 fő
50 dkg sertésszűz
 olaj
1nagyméretű sárgarépa
6-8 szál koriender
1teáskanál halszósz
1teaákanál reszelt gyömbér
1narancs héja
1érett mangó
4 evőkanál sózatlan mogyoró
4kis bagett
 só, bors
 majonéz

Hasonló receptek

  • Nyári körtesaláta

    A gyümölcsöket ízléses darabokra aprítom. Közben a citromlé, balzsamecet, olívaolaj hármas segítségével emulziót készítek. Ezt még sózom, borsozom, esetleg...

    tovább
  • Sonkahagymás quiche, kápia paprikával, mascarponekrémmel

    30 dkg lisztet 20 dkg vajjal gyúrjuk össze egy pár kanál víz segítségével. Gyorsan dolgozzunk, sózzuk ízlés szerint. Amint a tészta összeállt, rakjuk egy órára...

    tovább
  • Avokádós tortilla

    A tejfölt és a krémsajtot elkeverjük olívával és zöldfűszerekkel, citromlével. Ezután megkenjük vele a tortilla lapokat.  Ízlésesen elosztjuk rajta a...

    tovább

Vietnámi szendvics

  • vietnami_szendvics

A vékonyra vágott sertésszűz csíkokat olívaolajon kezdjük sütni, majd hozzáadtuk a julienre vágott répa szeleteket. Miután összepirítottuk a két fő hozzávalót, dúsítottuk a sós halszósszal, hozzáadtuk a narancs héját, a gyömbért végül a mogyorót. Ha levettük a tűzről, hozzákeverjük a julienre vágott mangó-csíkokat is, ízlés szerint borsozzuk. A félkész bagetteket 200 fokos sütőben barnára sütöttük, majd kettévágtuk. Alaposan megkentük majonézzel, végül megtöltöttük az isteni húsos különlegességgel.

Szóljon hozzá