Hozzávalók

3-4 fő
50 dkg sertésszűz
 olaj
1nagyméretű sárgarépa
6-8 szál koriender
1teáskanál halszósz
1teaákanál reszelt gyömbér
1narancs héja
1érett mangó
4 evőkanál sózatlan mogyoró
4kis bagett
 só, bors
 majonéz

Hasonló receptek

Vietnámi szendvics

  • vietnami_szendvics

A vékonyra vágott sertésszűz csíkokat olívaolajon kezdjük sütni, majd hozzáadtuk a julienre vágott répa szeleteket. Miután összepirítottuk a két fő hozzávalót, dúsítottuk a sós halszósszal, hozzáadtuk a narancs héját, a gyömbért végül a mogyorót. Ha levettük a tűzről, hozzákeverjük a julienre vágott mangó-csíkokat is, ízlés szerint borsozzuk. A félkész bagetteket 200 fokos sütőben barnára sütöttük, majd kettévágtuk. Alaposan megkentük majonézzel, végül megtöltöttük az isteni húsos különlegességgel.

Szóljon hozzá