Hozzávalók

3-4 fő
500 gramm batáta
125 gramm mandulaliszt
75 gramm natúr rizsliszt
50 gramm kókuszolaj
50 gramm kókuszcukor
100 gramm étcsokoládé
20 gramm kakaó
40 gramm aprított dió
 A szószhoz:
500 gramm friss eper
50 gramm kókuszcukor
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább

Vegán batátás brownie eperszósszal

  • Vegan_brownie

A meghámozott batátát puhára főzzük. Pürésítjük, majd a csokoládés keverékhez adjuk. A csokoládés keverékhez vízfürdő felett felolvasztjuk a csokoládét és a vajat. Hozzáadjuk a cukrot, a tojásokat, a lisztet, majd legvégül a batátát. Formába töltjük és 170 fokon 30 percig sütjük. A kihűlt browniet az eperszósszal tálaljuk. A szószhoz egy edényben állandó keverés közben redukciót készítünk az eperből és a kókuszcukorból.

Szóljon hozzá