Hozzávalók

4 fő
 a tésztához:
50 dkg liszt
5tojás
 
kevés víz
 
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Burrito

    Egy kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, megpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal, római köménnyel, oreganoval,és ízlés szerint csilivel...

    tovább
  • Fusilli raguval

    A hozzávalókat apróra feldaraboljuk és megpároljuk. Rádobjuk az oldalast és a disznóbőrt (spárgával összetekerve). Hozzáadjuk a salsicciát és a felsál roládot...

    tovább

Tortellini

  • Tortellini

A töltelékhez:10 dkg mortadella, 10 dkg füstölt sertéscomb, 10 dkg füstölt sertés lapocka, 10 dkg pármai sonka, 5 dkg parmezán A leveshez: 30 dkg marhacsont, 30 dkg marhafarok, 30 dkg marhanyelv, 30 dkg felsál

A különböző húsokat együtt kb. 2 órán át főzöm.
A levesbetéthez tésztát gyúrok, kinyújtom, és kis négyzetekre vágom. Megtöltöm ezeket a négyzeteket a húsok és mortadella keverékéből, valamint parmezánból álló darálékkal.
A kis négyzetek széleit behajtva hajlított táskákat formázok.
A forrásban lévő húslevesben kifőzöm a kis táskákat. Amint a felszínre érnek rögtön kiveszem őket.
Tálaláskor a leszűrt levesbe halmozom a kis tortelliniket, és néhány szelet parmezánnal fedem be.

Szóljon hozzá