Hozzávalók

2 fő
 tintahal
 olívaolaj
 petrezselyem
 fokhagyma
 citrom
 
 
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Hal babérleveles pácban

    Úgy kezdem, mintha tésztát főznék. A vízbe kevés olajat öntök, sót szórok, és hagyom, had melegedjen. A vízbe két szál petrezselymet csúsztatok, csavarok bele...

    tovább
  • Nyúl tepsiben

    Egy tálba lereszeljük a fokhagymát, megsózzuk és befűszerezzük, kevés olívaolajat teszünk hozzá és a bevagdosott húst minden oldalán bekenjük vele. Ezután egy...

    tovább
  • Citromlében “főtt” hal

    Egy nagyobb edényben keverjük össze a zöld citrom levét, a vízzel, sózzuk és tegyük bele a halkockákat. Tegyük a hűtőszekrénybe és hagyjuk állni 4 órán...

    tovább

Tintahal

  • Tintahal

A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Egy serpenyőben megpirítjuk mindenféle zsiradék nélkül. A hozzávalókkal összeforgatjuk, citrommal tálaljuk.

Szóljon hozzá