Hozzávalók

3-4 fő
20 dkg málna
1 ek porcukor
3 ek ricotta
3 ek tejföl
1lime
1citrom
1bögre maradék piskótatészta vagy 8-10 babapiskóta
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább

Tejfölös-málnás pohárkrém

  • Tejfolos_malnas_poharkrem

A málnát a porcukorral megszórjuk és egy habverő segítségével összetörjük a szemeket. Hozzákeverjük a ricottát és a tejfölt, majd belereszeljük a lime és a citrom héját. A fél citrom levét is belefacsarjuk.
A felkockázott piskótát egy tál aljába rendezzük, rákanalazzuk a málnás krémet és egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. Málnaszemekkel díszítjük.


Szóljon hozzá