Hozzávalók

4 személyre
10 dkg zsír
1 fej vöröshagyma
1+1/2 kg sertéscomb
½ kg kicsontozott, bőrös sertéscsülök
1 tk törött bors
2 ek csípős paprikakrém
1 ek
1 db paradicsom
1 db tv paprika
½ l száraz vörösbor
1 l víz
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Eggs benedict

    A vízgőzhöz előkészítünk egy lábast, vizet engedünk bele, és egy tálat teszünk fölé. Rögtön, még hidegen beletesszük a tojássárgákat a hideg víz fölött,...

    tovább
  • Savanyú káposztás sültek

    10 dkg kolozsvári szalonnát és egy fej vöröshagymát nagyobb darabokra vágunk, majd belekeverjük 80 dkg savanyított káposztába. Egy tepsi alját kevés zsírral...

    tovább

Sváb pincepörkölt

  • svab_pinceporkolt

Egy bográcsban 10 dkg felhevíttet zsíron egy fej finomra vágott vöröshagymát megpirítunk, majd        hozzáadunk másfél kiló kockára vágott sertéscombot és fél kiló szintén kockára vágott kicsontozott bőrös sertéscsülköt is. Fűszerezzük egy teáskanál törött borssal, két evőkanál csípős paprikakrémmel, ízesítjük egy evőkanál sóval. Jól elkeverjük, majd hozzáadunk egy darab paradicsomot és egy darab tv paprikát. Felöntjük fél liter száraz vörösborral és egy liter vízzel. Másfél óra alatt puhára főzzük. Néha persze kevergessük meg. 

Szóljon hozzá