Hozzávalók

3-4 fő
2 db közepes baguette
80 dkg sertésszűz
20 dkg ruccola
1 üveg mustár
 só, bors, olívaolaj
 koktélparadicsom díszítéshez
5-6 gerezd fokhagyma
 worcestershire
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Hájas kifli - Baks

    A hájas kiflihez először ledaráljuk a hájat, és amikor készen van, 20 dkg liszttel jól kidolgozzuk, és közben hozzáadunk egy evőkanálnyi ecetet, és tovább...

    tovább
  • Sertésszűz pasztrámi

    A sertéshúst sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk koriandermaggal. Barnacukorba fogatjuk, forró olajra helyezzük, és kérget sütünk rá. Ezután 200°C fokos sütőben...

    tovább

Sült húsos szendvics

  • sult_husos_szendvics

2 megtisztított sertésszüzet nagyobb darabokra vágunk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk 2 evőkanál olívaolajjal, majd forró serpenyőben kérgesre sütjük, közben 4 gerezd szeletelt fokhagymát adunk hozzá. 
Mikor kész, keverőtálba tesszük és meglocsoljuk 1 evőkanál worchestershire szósszal, közben ugyanabban a serpenyőben megpirítunk 20 dkg koktélparadicsomot, sózzuk, borsozzuk. 
2 bagettet hosszában kettévágunk, megkenjük mustárral, megszórjuk ruccolával majd a szeletekre vágott hússal és a sült paradicsommal töltjük.

Szóljon hozzá