Hozzávalók

2 fő
25 dkg pontyfilé
20 dkg vörösbab (előzőleg megfőzött)
2 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
 friss petrezselyem
 rizsliszt
 pirospaprika
 vörösborecet
 olaj
 édesítő
 só, bors
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Tonhal és lazac sashimi

    A friss tonhal filét és a friss lazac filét vékonyra szeleteljük és egy citrom levével és kevés olíva olajjal meglocsolva, sóval és frissen őrölt borssal...

    tovább
  • Zöldfűszeres busaszelet

    Sós vízben megfőzzük a köretnek szánt rizst és a csíkokra vágott szárított paradicsomot. Apróra vágjuk a petrezselymet, a 3 szál újhagyma zöldjét, a friss...

    tovább

Ropogós haltepertő hagymás babsalátával

  • ropogos_halteperto_hagymas_babsalataval_ft

A pontyfilét sűrűn beirdaljuk. Megsózzuk, paprikával ízesített rizslisztbe forgatjuk, majd forró olajban pár perc alatt ropogósra sütjük. Közben az előzőleg megfőzött vörösbabot, a kevés vörösborecetből, édesítőből, egy fej vágott lilahagymából, 2 gerezd szétnyomott fokhagymából, friss petrezselyemből, sóból és frissen őrölt borsból készített öntethez adjuk és jól összekeverjük. Az elkészült haltepertőt alaposan lecsöpögtetjük, újra megsózzuk, és a salátával tálaljuk.

  • Krikri

    2013. 11. 13., 04:59:35

    Aw, it was quite a very good post. In idea I have to put in writing such as this movreeor taking time and actual effort to produce a excellent articlec3a2e282acc2a6 but what / items I sayc3a2e282acc2a6 I procrastinate alot by way of no indicates manage to get something completed.

Szóljon hozzá