Hozzávalók

3-4 fő
15 dkg koktélrák
15 dkg főtt kukorica (konzerv)
1 db újhagyma
6 db réteslap
0,5 l olaj
1 csomag friss petrezselyem
10 dkg csemege uborka
 olívaolaj
3kanál majonéz az előzőből
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább
  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább

Rétestésztában sült kukoricás rák

  • retestesztaban_sult_kukoricas_rak

A főtt koktélrákot kissé összenyomkodjuk, összeforgatjuk a főtt kukoricával, a darabolt újhagymával. Sózzuk, friss vágott bazsalikommal fűszerezzük. Kevés majonéz mártással átkeverjük, majd réteslapba töltjük. Felgöngyöljük. Bő forró olajban kisütjük és olívaolajjal, citromlével összeforgatott apróra vágott csemegeuborkával és friss petrezselyemmel tálaljuk.

Szóljon hozzá