Hozzávalók

3-4 fő
200 g sós perec darálva
50 g porcukor
100 g olvasztott vaj
170 g vaj
170 g csokoládé
3 db nagy tojás
2 ek. házi vaníliás cukor / 2o g vanillincukor
250 g cukor
140 g liszt
100 g aprított sós mogyoró
1 csipet
 Tetejére: gumicukor, pillecukor, sós perec
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább

Rocky road brownie

  • Rocky_road_brownie

A formát sütőpapírral kibéleljük és előmelegítjük a sütőt 18o fokra.
Az olvasztott vajat összekeverjük a porcukorral és az aprított perecekkel. Ezt a keveréket 
finoman lenyomkodjuk a forma aljába.
A vajat a csokival folyamatos keverés mellett, egy kis edényben megolvasztjuk. 
Ha kész, tegyük félre hűlni.
A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral keverjük habosra egy kézimixerrel. 
Ehhez adjuk a langyosra hűlt csokit, majd a lisztet, az aprított mogyorót és a csipet sót. 
A masszát ráöntjük a pereces alapra, majd megszórjuk a cukorkákkal, perecekkel stb. 
180 fokon 2o-25 percig sütjük, hogy a közepe még lágy legyen.

Szóljon hozzá