Hozzávalók

3-4 fő
2 evőkanál olívaolaj
 só, bors
1citrom leve
3 szelet kenyér
4 db közepes paradicsom
2 db uborka
10 dkg vegyes saláta
1/2teáskanál za’atar fűszerkeverék

Hasonló receptek

Pirított kenyérkockák friss zöldségekkel

  • piritott_kenyerkockak_friss_zoldsegekkel

A citromléhez először sót és borsot adtam, majd vékony sugárban olívaolajat, így áll össze tökéletesre az emulzió. Ha az emulzióval készen vagyunk, elkészítjük a pirított kenyérkockákat, melyeket olívaolajon kívül za'atar fűszerkeverékkel is ízesítünk. A saláta hozzávalóit feldaraboljuk, majd meglocsoljuk az öntetünkkel, a kenyérkockákkal összekeverjük és a végén még megszórunk a za'atar fűszerkeverékkel.

Szóljon hozzá