Weboldalunk felhasználóbarát működése érdekében cookie-kat használunk, amelyeket az Ön böngészőjének jelenlegi beállításai engedélyeznek.
Apróra vágott 1 fej vörös és 1 kisebb póréhagymán kockára vágott 2 db sárgarépát és 1 zellergumót kezdünk el pirítani. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a 20...
A 60 dkg hízólibamájat kb. 1 cm vastagra szeleteljük fel. A 40 dkg céklát a 25 dkg pucolt sárgarépával együtt sós vízben puhára főzzük. Megpucoljuk a céklát...
A 4 db csirkecombot sózzuk, borsozzuk, majd kettéválasztjuk. Kevés zsíron alaposan megpirítjuk és félretesszük. Apróra vágott 1 fej vöröshagymát, 2 db...
Műsor: Sztárok a pácban
Kb. 1 evőkanál olívaolajban egy nagy fej vágott vöröshagymát és egy szintén összevágott zellerszálat lepirítunk. Hozzáadunk 15 dkg nagyon apróra vágott bacont és 15 dkg vastag szeletre vágott csiperkegombát. Kitesszük egy tányérra és félrerakjuk. Szintén 1 evőkanál olívaolajon a filézett csirke felsőcombokat megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ráöntünk 1 dl vermutot és addig főzzük, míg elpárolog. Ekkor kerül bele 60 dkg hámozott, darabolt konzerv paradicsom, kevés kristálycukor, 1 babérlevél, 1 szál rozmaring és 1 szál friss oregánó. Felforraljuk, majd a szalonnás keveréket is hozzáadjuk. Kb. 10 perc alatt puhára főzzük. 4 nagy szelet bagettet olívaolajban megpirítunk és a csirkecombokat a raguval leöntve erre tálaljuk.