Hozzávalók

3-4 fő
6-8 db paradicsom
 pár gerezd fokhagyma
1-2 marék bazsalikomlevél
1 csipetnyi kakukkfű
 só, bors
 olívaolaj
2 dl zöldségalaplé
2-3 szelet kenyér

Hasonló receptek

  • Pirított kenyérkockák friss zöldségekkel

    A citromléhez először sót és borsot adtam, majd vékony sugárban olívaolajat, így áll össze tökéletesre az emulzió. Ha az emulzióval készen vagyunk, elkészítjük...

    tovább
  • Avokádós tortilla

    A tejfölt és a krémsajtot elkeverjük olívával és zöldfűszerekkel, citromlével. Ezután megkenjük vele a tortilla lapokat.  Ízlésesen elosztjuk rajta a...

    tovább
  • Almatorta

    Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk és kis lyukú reszelőn lereszeljük. Kicsit állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét. A tojásokat a cukorral és egy csipet...

    tovább

Pappa al’pomodoro hidegen

  • pappa_al_pomodoro_hidegen

A kettévágott paradicsomokat beledobjuk a mixerbe. Olívaolajjal, bazsalikommal és fokhagymával ízesítjük. Összeturmixoljuk a hozzávalókat, majd zöldség alaplével ízesíthetjük. Közben a kenyérkockákat olívaolajon egy serpenyőben megpirítjuk, ez lesz a leveshez a feltét.

Szóljon hozzá