Hozzávalók

4 fő
 fokhagyma
 prézli
 darált csibemáj
 pisztráng
 köménymag
 vaj
 Őrölt fekete bors
 
 citrom
 hagyma
 szalonna
 liszt
 
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bükki pecsenye a Kaptárköveknél

    A sörtésztához: 30 dkg liszt, 3 dl sör, só, bors, fokhagyma,A szeletekre vágott sárga és fehérrépákat hagymás alapon megpároljuk, felöntjük vízzel, majd...

    tovább
  • Chilis mézes csirke endíviás rizzsel

    A sózott, borsozott csirkemell filét pár csepp olajon sütni kezdjük. A paprikákat feldaraboljuk. Amikor a hús egyik fele megsült, fordítunk rajta, és a tetejét...

    tovább
  • Bogi pecsenye Hollókőn

    A csirkemellet egyben megsütjük, és a sonkába tekerjük. A hagymát megpirítjuk, és megpároljuk rajta a csíkokra vágott répát és cukkínit. Felöntjük tejszínnel,...

    tovább

Pisztráng májjal töltve

  • Pisztrang_majjal_toltve

A csibemájat ledaráljuk, összekeverjük sóval, prézlivel és borssal. Vajon megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, és ha kihűlt, hozzákeverjük a májhoz. A pisztrángot megsózzuk, citrommal megcsöpögtetjük, megtöltjük az elkészített töltelékkel, és bevonjuk szalonnával. Beleforgatjuk a köménymagos lisztbe és berakjuk a tepsibe. Megvajazzuk és a sütőben 180 fokon sütjük 20 – 30 percig. Zöldsalátával tálaljuk.

Szóljon hozzá