Pirított rizstészta
Műsor: Wang wokja
A tésztát 2 órán át vízben áztatjuk. Hosszúkás, vékony szeletekre aprítjuk a zöldségeket. Vizet forralunk, és 3-4 percig főzzük benne a tésztát, majd leszűrjük, és újra vízbe tesszük egy tálba.
A wokban olajat forrósítunk, megpirítjuk benne a tojásokat, majd kivesszük egy tányérra. Újra olajat forrósítunk a wokban, beletesszük a zöldségeket (az újhagyma kivételével), kevés vizet teszünk alá. 1 evőkanál szójaszósszal, 2 kiskanál sóval, 1 kiskanál glutamattal ízesítjük. Ha puha a zöldség visszatesszük a tojást, és ráhelyezzük a lecsepegtetett tésztát. Erős tűzön sütjük pár percig. Tálaláskor az apróra vágott újhagymával díszítjük.