Hozzávalók

3-4 fő
1 db padlizsán
1 gerezd fokhagyma
 Olivaolaj
1 ek citromlé
 
 Bors
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Grillzöldségek mártogatóval

    A zöldségeket apróbb darabokra vágjuk, meggrillezzük. A joghurtot összekeverjük a fokhagymával, hozzáadjuk egy citrom levét, fűszereket, és egy kevés apróra...

    tovább
  • Sajtos céklasaláta

    A céklát, a hagymát és az almát felkockázzuk, majd hozzáadjuk a sajtot. Tormával, mézzel és ecettel ízesítjük. A végén olívaolajat, sót és borsot adunk hozzá,...

    tovább

Padlizsán kaviár

  • Padlizsan_kaviar

1 db megsütött, hámozott padlizsánt, vágodeszkán nem túl apróra feldarabolunk. Hozzákeverünk 1 gerezd apróra vágott fokhagymát majd kevés olivaolajjal és 1 ek citromlével meglocsoljuk . Sózzuk, borsozzuk és egy villa segítségével jól összeforgatjuk. Üvegtálban tálaljuk.

Szóljon hozzá