Hozzávalók

1 fő
12 dkg kis szemű burgonya
12 dkg spenót
 só, bors
2 ek olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
16 dkg friss ördöghal filé
0,5 dl száraz sherry
1cs sáfrány
1 db babérlevél
5 dkg mazsola
0,04 kg fenyőmag
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Alacsony

Hasonló receptek

Ördöghal fokhagymával és sherryvel

  • ordoghal_fokhagymaval_rd

Adagonként 16 dkg ördöghalfilét felszeletelünk, és egy evőkanálnyi, 2 gerezd fokhagymával ízesített olívaolajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fél dl sherryt öntünk rá. Mikor az alkohol elpárolgott, 3-4 evőkanálnyi forralt sáfrányos vizet öntünk bele. Miközben a mártás besűrítjük, maréknyi, vízben áztatott mazsolát szórunk bele.

Szóljon hozzá