Hozzávalók

2 személyre
10 dkg fehér csiperke
10 dkg barna csiperke
10 dkg bébi kukorica
1/4frisée saláta
4-5 levél radicchio
10 dkg koktélparadicsom
4-5ág friss majoranna
4-5 levél római saláta
5 dkg ruccola
 olívaolaj
 balzsamecet
 
 őrölt bors
 
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Lencsekrémleves füstölt lazaccal, korianderes fűszerolajjal

    3 dkg vaj és kevés olívaolaj keverékén a fél fej,szeletelt vöröshagymát és 1 felkarikázott burgonyát lepirítunk. Hozzáadunk 20 dkg lencsét, majd felengedjük...

    tovább
  • Főtt sült oldalas

    1 kg darabolt oldalast sós, fokhagymás, babérleveles vízben puhára főzünk.  2 db vöröshagymát vékony szeletekre vágunk, kevés olajban elkezdjük pirítani, majd...

    tovább
  • Csirke borban főzve

    10 dkg apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítunk. 2 csirkecombot és egy mellet sózunk, borsozunk, lisztezzük, majd néhány percre a szalonna mellé...

    tovább

Majorannás pirított gombasaláta

  • majorannas_piritott_gombasalata

10-10 dkg vastagabb szeletekre vágott barna és fehér csiperke gombát kevés olívaolajon hirtelen megpirítunk. Sózzuk, borsozzuk,kis olívaolajjal és balzsammecettel öntözzük. Hozzáadunk 10 dkg felezett koktélparadicsomot, majd friss majorannával hintjük. 10 dkg bébikukoricát összeforgatunk tépkedett salátalevelekkel és a meleg gombát a hideg salátára halmozzuk. Tálaláskor díszíthetjük friss zöldspárgával.

Szóljon hozzá