Hozzávalók

2 személyre
10 dkg fehér csiperke
10 dkg barna csiperke
10 dkg bébi kukorica
1/4frisée saláta
4-5 levél radicchio
10 dkg koktélparadicsom
4-5ág friss majoranna
4-5 levél római saláta
5 dkg ruccola
 olívaolaj
 balzsamecet
 
 őrölt bors
 
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Kolbászos bab

    A 15 dkg füstölt szalonnát csíkokra vágunk, kisütjük, majd a 2 fej, szeletelt vöröshagymát adunk a szalonnához. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a 15 dkg...

    tovább
  • Szárnyasmáj pástétom paradicsommártással

    Egy lábosban fél dl olívaolajon megfuttatunk néhány gerezd fokhagymát, a héjával együtt, mellé teszünk egy kis fej apróra vágott vöröshagymát.  tovább

  • Brownie

    20 dkg vajat és 20 dkg étcsokoládét vízfürdőn felolvasztunk. 4 tojást és 30 dkg cukrot összekeverünk, hozzáadunk 10 dkg lisztet majd összedolgozzuk a...

    tovább

Majorannás pirított gombasaláta

  • majorannas_piritott_gombasalata

10-10 dkg vastagabb szeletekre vágott barna és fehér csiperke gombát kevés olívaolajon hirtelen megpirítunk. Sózzuk, borsozzuk,kis olívaolajjal és balzsammecettel öntözzük. Hozzáadunk 10 dkg felezett koktélparadicsomot, majd friss majorannával hintjük. 10 dkg bébikukoricát összeforgatunk tépkedett salátalevelekkel és a meleg gombát a hideg salátára halmozzuk. Tálaláskor díszíthetjük friss zöldspárgával.

Szóljon hozzá