Hozzávalók

3-4 fő
1fejessaláta
2kanál olívaolaj
1kanál vörösborecet
 Ízlés szerint só
  • 5-15 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Articsóka saláta

    Meghámozzuk az articsókát, olívát, sót, borsot teszünk rá. 45 perc alatt 200 °C-on alufóliában megpároljuk a sütőben. Amíg megsül, apróra vágjuk a zöldségeket,...

    tovább
  • Fehérbab saláta

    Ha babunk nem konzerv, egy éjszakára áztassuk vízbe, hogy puhuljon. A saláta összeállítását a másnapos babbal kezdjük, edénybe öntjük, és babérlevél...

    tovább
  • Csicseriborsó saláta márványsajttal

    A csicseriborsót egy éjszakára vízbe áztatjuk, majd kakukkfüves, babérleveles, sós vízben puhára főzzük.A darabolt csemegeuborkát, a szeletelt vöröshagymát és...

    tovább

Lágy saláta

  • Lagy_salata

A saláta leveleket jól megmossuk, ízlés szerint megsózzuk, és kézzel jól összedolgozzuk.
15 perc múlva leöntjük róla a vizet, olívaolajjal és vörösborecettel fűszerezzük.

Szóljon hozzá