Hozzávalók

2 fő
3 db karalábé
1 fej vöröshagyma
3 dl zöldségalaplé
1 csokor petrezselyem
 
 bors
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Brokkoli krémleves

    Az apróra vágott vöröshagymát és két gerezd szétlapított fokhagymát tedd a zöldség alap lébe. Dobj bele egy fej brokkolit rózsáira szedve, majd hagyd addig...

    tovább
  • Zellerleves friss petrezselyemmel

    A zellert és a vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk és az alaplében puhára főzzük. ¼ ét külön leturmixoljuk és visszaöntjük. Tálalás előtt megszórjuk frissen...

    tovább

Karalábéleves

  • karalabeleves_ft

A vöröshagymát és a karalábékat nagyobb kockákra, illetve háromszögekre vágunk. Ezt beletesszük a zöldségalaplébe, majd 10 perc alatt puhára főzzük. A felét külön szedjük, összeturmixoljuk és visszaöntjük a levesbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd egy közepes csokor petrezselymet nem túl apróra vágva, szintén hozzáadunk, végül tálaljuk.

  • Petra

    2013. 11. 13., 03:20:57

    Thank you for your blog post. ThomasVelupe and I are saving for our new ebook on this sujbcet matter and your short article has made us all to save the

Szóljon hozzá