Hozzávalók

3-4 fő
8-10nagyobb szilva
2 ek méz
1 kk reszelt gyömbér
2 ek zabpehely
2 csésze reszelt körte
1 csésze joghurt
1 csésze kecskesajt
 körteszeletek a tálaláshoz
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Áfonya torta

    A makadámdiót ledaráljuk. A tésztához a szójatejfölt összekeverjük a nádcukorral, a vaníliás cukorral és az olívaolajjal.Beletesszük a foszfátmentes sütőport,...

    tovább
  • Flambírozott banán

    A két banánt megszabadítjuk héjaiktól, és kettévágjuk. Vajat felolvasztunk, és ebben megpirítjuk a banánokat. A vaníliás cukorral ízesítjük, majd ráöntjük a...

    tovább
  • Apricot balls - Csajozós menü

    Egy robotgéppel feldaraboljuk a barackot. Hozzáadjuk a barnacukrot, és elkeverjük a kókusz forgáccsal, és a tejkonzervvel. Golyókat formálunk belőle, és...

    tovább

Kecskesajtos gyümölcskoktél

  • Kecskesajtos_gyumolcskoktel

Kockákra vágjuk  a szilvát, mézzel édesítjük, reszelt gyömbérrel fűszerezzük majd  a poharak aljára rétegezzük. Megszórjuk mézzel kevert zabpehellyel. A reszelt körtét joghurttal és kecskesajttal elkeverjük, majd következő rétegként a zabpehelyre kanalazzuk. Tetejét megszórjuk a maradék szilvával, hidegen tálaljuk, körteszeletekkel díszítjük.

Szóljon hozzá