Hozzávalók

3-4 fő
10 dkg kecskesajt
100 ml tejszín
 
 limelé
1 csésze kristálycukor
1 kg málna
1vaníliarúd
 olívaolaj
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Sajtos céklasaláta

    A céklát, a hagymát és az almát felkockázzuk, majd hozzáadjuk a sajtot. Tormával, mézzel és ecettel ízesítjük. A végén olívaolajat, sót és borsot adunk hozzá,...

    tovább
  • Cékla carpaccio kecskesajttal

    Tálban kézi habverővel összekeverjük a mustárt a mézzel és az olivaolajjal. Amikor egyneműsítettük, kevés fehérborecetet keverünk hozzá. A sült céklát sóban,...

    tovább

Kecskesajt saláta tárkonyos málnaszósszal

  • Kecskesajt_salata_tarkonyos_malnaszosszal

A kecskesajtot és a tejszínt krémes, folyékony állagig kikeverjük. Ízesítjük sóval és lime lével, majd habszifonba töltjük. A kristálycukorból szirupot készítünk, majd a málnát, és a félbe vágott vanília rudat a forrásba lévő szirupba tesszük. Kb 1 perc után átszűrjük, teljesen kihűtjük. ízesítjük sóval, tárkonnyal és a lime levével, majd folyamatos keverés mellett hozzá adagoljuk az olívaolajt.

Szóljon hozzá