Hozzávalók

2 személyre
5 dkg tehén sajt
5 dkg juhsajt
5 dkg juhsajt fűszeres (kapros)
2darab tojás
1 dl tejföl
1 dl joghurt
1 dl majonéz
2 evőkanál akácméz
féldarab alma
2darab saláta (endívia)
5 dkg darabolt dió
 hagyma
1mokkáskanál törött bors
1mokkáskanál só
 olívaolaj
 
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Fahéjas paradicsomos penne

    A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A vöröshagymát finomra vágjuk és forró serpenyőben szőlőmagolajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a...

    tovább
  • Sörtésztában sült mángoldlevél

    A tojásból, a lisztből, a sörből és a sóból, borsból, sűrűn folyós tésztát keverünk. Ezt követően megmártjuk benne a mángold leveleket, majd forró, bő...

    tovább

Joghurtos sajtsaláta

  • joghurtos_sajtsalata

A sajtokat és az almákat kockákra vágjuk, majd összekeverjük a majonézzel, a reszelt főtt tojással, a tejföllel, a joghurttal, a sóval, a borssal, kis olívaolajjal és hozzáadunk akácmézet is. A salátát cikkekre szedjük, ezen tálaljuk az öntetet és a tetejére is teszünk pár félbe vágott főtt tojást. Végül az egészet megszórjuk pirított hagymával és tört dióval.

Szóljon hozzá