Hozzávalók

3-4 fő
30 dkg harcsa filé
1 db főtt tojás
1 db tojás
1 csomag petrezselyem
 
 őrölt bors
kevés zsemlemorzsa
 olaj
20 dkg brokkoli rózsa (lehet fagyasztott)
1/2kínai kel
2 db nagyobb kemény őszibarack
10 dkg koktélparadicsom
1 db narancs
1 db citrom
1 csomag friss bazsalikom
 pirított mandula
 olívaolaj
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Citromos sült tintahal

    Jól megmossuk a tintahalakat, és karikákra szeleteljük.  Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk Egy lábosban felmelegítjük a napraforgó olajat, és beledobjuk...

    tovább
  • Blini vörös kaviárral

    Az élesztőt egy csipetnyi cukorral kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet összedolgozzuk a tojásokkal, a tejjel, olvasztott vajjal, kevés sóval, valamint a...

    tovább
  • Avokádós pisztrángfilé

    A halakat kifilézzük, a filéket besózzuk és 70-80 fokos sütőben 10 perc alatt bő olajban megsütjük. Tejszínhabot verünk, majonézt, egy citromcikk levét, egy...

    tovább

Harcsa fasírt őszibarackos brokkoli salátával

  • Harcsa_fasirt_brokkoli_salata

A darált harcsa filét sózzuk, borsozzuk, aprított petrezselymet és snidlinget, 1 db egész tojást, 1 db főtt reszelt tojást adunk hozzá. Zsemlemorzsával átkeverjük, majd kevés olajban pirosra sütjük. Néhány szelet sült citromcikket adhatunk mellé.
A salátához a brokkoli rózsákat leforrázzuk, lehűtjük. Friss vágott bazsalikomból, narancsléből, citromléből olívaolajjal egy dresszinget készítünk, melyet összeforgatunk a brokkolival és a nyers, csíkokra vágott kínai kellel.
Koktélparadicsommal és pirított mandulával szórva tálaljuk.

Szóljon hozzá