Hozzávalók

3-4 fő
 fahéjas csigák
2tojás
1 dl tejszín
20 dkg vaj
2 db alma
 Barna cukor
 Fahéj
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Fonott kalács

    Az élesztőt kevés cukorral eldörzsöljük, majd 0,5 dl langyos tejjel 5 percig kelesztjük. Ezután a liszttel, a cukorral, a langyos tejjel, a vajjal, a...

    tovább
  • Vajas kifli

    Az élesztőt elkeverjük az aludttejjel és a cukorral. A lágy vajat a liszttel összedagasztjuk, majd a sót is hozzáadjuk. Ehhez öntjük az aludttejet és újra...

    tovább
  • Krumplis kifli

    Futtassunk meg 5 dkg élesztőt egy dl langyos cukros tejben. Közben a forró krumplit krumplinyomóval törjük át, szórjunk rá fél...

    tovább

French toast

  • french_toast

A tojásokat kikeverjük a fahéjjal, tejszínnel. Megmártjuk benne a csigákat és olvasztott vajas serpenyőben kisütjük. Az almagerezdeket szintén a vajas serpenyőbe dobjuk, megszórjuk barna cukorral és avajon megfuttatjuk.

Szóljon hozzá