Hozzávalók

3-4 fő
8 db sós szardellafilé
4 evőkanál ajvár
4 szelet pekakenyér
1nagy fej fehér hagyma
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál majonéz
 

Hasonló receptek

  • Főtt kukorica fűszeres vajjal

    A készre főzött kukoricákra vajat teszek, megvárom, míg ráolvad. Ezt követően megszórom a speciális fűszerkeverékkel, mely cayenne-i és zöldborsot, illetve...

    tovább
  • Mentás jegestea, gyömbérrel

    A friss, alaposan megmosott gyömbért zöldséghámozóval megpucoljuk, vékony szeleteket csípünk le róla és belehalmozzuk egy nagyobb kancsóba. Ráöntjük a forró...

    tovább
  • Mediterrán garnélarák-saláta

    A felaprított chilit és fokhagymát a citrom héjával, vajjal és olívaolajjal egy edénybe raktam. Elkezdtem összefőzni. Pár perc elteltével adtam hozzá a...

    tovább

Fokhagymás sült kenyér szardellával

  • fokhagymas_sult_kenyer_szardellaval

A vékonyra szelt kenyerekre olívaolajat csurgatunk, majd kicsit meggrillezzük, ezt követően megkenjük majonézzel, ajvárral, kevés szardella filét teszünk a tetejére és ízlés szerint díszítjük, ízesítjük fehér hagymával, kevés sóval.

Szóljon hozzá