Hozzávalók

4 fő
 olívaolaj
 vöröshagyma
 fokhagyma
 sárgarépa
 petrezselyem
 angol zeller
 marhaoldalas
 disznóbőr
 salsiccia (olasz kolbász)
 disznófelsál
 paradicsompüré
 bors
 házi fusilli tészta (liszt, víz, tojás)
 
  • 60-120 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Tortellini

    A töltelékhez:10 dkg mortadella, 10 dkg füstölt sertéscomb, 10 dkg füstölt sertés lapocka, 10 dkg pármai sonka, 5 dkg parmezán A leveshez: 30 dkg marhacsont,...

    tovább
  • Lengyel – Céklaleves piroggal

    Hozzávalók a pirog tésztájához: 5 tojás, kb.60-70 dkg finomliszt (amennyit a tojás felvesz), kb. 1 dl víz, 2 tk. só Hozzávalók a pirog töltelékéhez:  a...

    tovább

Fusilli raguval

  • Fusilli_raguval

A hozzávalókat apróra feldaraboljuk és megpároljuk. Rádobjuk az oldalast és a disznóbőrt (spárgával összetekerve). Hozzáadjuk a salsicciát és a felsál roládot (fokhagymával, rozmaringgal és zsályával megtöltve), és megpirítjuk őket. Majd ha megpirultak, az egészet felöntjük a paradicsompürével. Megborsozzuk, lefedjük és fedő alatt másfél-2 óráig pároljuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd rákanalazzuk a kész ragut.

Szóljon hozzá