Hozzávalók

3-4 fő
2 kg paradicsom
400 g feta sajt
300 g olívabogyó
1 doboz szardella
 zsemlemorzsa
 kapribogyó
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Zöldséges vajkrém

    A vajon a zöldségeket megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Kihűtjük, majd a vajba keverjük. Habzsákba töltjük, alufóliára nyomjuk, hengert készítünk belőle és...

    tovább
  • Tócsi - Káli

    1 kg krumplit megtisztítunk és apró lukú reszelőn lereszeljük. Kevés tejet adunk hozzá, hogy ne barnuljon meg.1 evőkanál sót, 2 evőkanál tejfölt, 1 egész...

    tovább
  • Sajttorta

    Hat szelet barnakenyeret megkenünk felváltva a különböző ízesítésű sajtkrémekkel, közéjük egy-egy szelet edami sajtot teszünk. A szeletekből tornyot építünk,...

    tovább

Feta sajttal és olívabogyóval töltött paradicsom

A paradicsomok húsát egy kanállal kívájjuk. Aprítógépbe belekockázzuk a fetasajtot, hozzáadjuk az olívabogyót, a szardellát és a kapribogyót. Alaposan összedolgozzuk, és a masszával megtöltjük a paradicsomokat. Ezután megszórjuk zsemlemorzsával a tetejüket, és 15 percre a sütőbe tesszük.

Szóljon hozzá