Hozzávalók

3-4 fő
2 ek zsír
3 db közepes cukkini
2 db szikkadt zsemle
2 db tojás
 só, bors
10 dkg gouda sajt
2 gerezd fokhagyma
10 dkg zsemlemorzsa
 snidling
 petrezselyemzöld
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Csipkeszőlő (egres) mártás - Magyarkeszi

    Kb. 30 dkg gyümölcsöt megtisztítunk, megmosunk. 1 liter vízbe tesszük csipet sóval, és 10 teáskanál cukorral. Fedő alatt főzzük.Kb. fél óra múlva rántást...

    tovább
  • Krumpliderc - Balástya

    A krumplit karikára vágva sós vízben megfőzzük, és leszűrjük a levét. A vöröshagymát a zsírban üvegesre dinszteljük, rátesszük a frissen őrölt borsot, és...

    tovább
  • Roston sült polenta

    A polentát felszeleteljük, a szalonnát vékony csíkokra vágva megpirítjuk. A csíkokra vágott kelkáposztát olíva olajon megpirítjuk. Tejszínt öntünk hozzá,...

    tovább

Cukkinifasírt

  • Cukkinifasirt_robi

A cukkinit lereszeljük, besózzuk. kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a tojást, a finomra vágott snidlinget és a petrezselymet. Összekeverjük és hozzá reszeljük a sajtot, összedolgozzuk. 
Gombócokat formázunk belőle, megforgatjuk zsemlemorzsában kilapítjuk őkt és forró olajban kisütjük. Petrezselymes újburgonyával tálaljuk.


Szóljon hozzá