Hozzávalók

3-4 fő
1 kg csirkeszárny
2 evőkanál görög joghurt
1 evőkanál édes chili szósz
1/2 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál finomliszt
3 db tojás
1 csésze panko morzsa
1/2 evőkanál füstölt paprika
 olaj a sütéshez
 
 A salátához:
1/2 fej zsenge káposzta
3 evőkanál japán majonéz
2 evőkanál tárkonyecet
3 evőkanál tejszín
1 szál sárgarépa
1/2 fej salátahagyma
2ág tárkony
 
 bors
 (cukor, mazsola)
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Csirkeszárny panko morzsás bundában coleslaw salátával

  • Csirkeszarny_panko_morzsaban_coleslaw

A joghurtot összekeverjük az édes chili szósszal, szójaszósszal, majd megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap felvágjuk a káposztát, a felfőzött mazsolát, és az aprított tárkonyleveleket. Sóval és borssal ízesítjük, ha szükséges, porcukorral édesítjük.
A csirkeszárnyakat megszórjuk liszttel, megforgatjuk a felvert tojásban, majd a panko morzsában. Olajban aranybarnára sütjük, majd megszórjuk füstölt paprikával.

Szóljon hozzá