Hozzávalók

3-4 fő
60 dkg borjúcomb
15 dkg szárított sonka (vékony szelet)
10 dkg kéksajt
10 dkg zsenge zöldborsó hüvely
3 db sárgarépa
5 dkg vaj
1 liter olaj
10 dkg liszt
3 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
 
 őrölt bors
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Magas

Hasonló receptek

  • Babgulyás palacsintával

    Palacsinta:1 l tej 20 dkg liszt 5 db tojás fahéj kakaó lekvár 2 dl olaj porcukorA finomra vágott hagymát füstölt húsos szalonnán alaposan lepirítunk....

    tovább
  • Szárd húsgombócok paradicsomszószban

    A húsokat a tojással, a reszelt sajttal, a finomra vágott petrezselyemmel, a zúzott fokhagymával, sóval és a fűszerekkel alaposan összekeverjük. A masszából...

    tovább
  • Csevapcsicsa

    A húsokhoz hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, és a pirospaprikát.Megsózzuk, megborsozzuk, és kézzel összedolgozzuk.Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk az...

    tovább

Cordon Bleu zöldborsóval, sárgarépával

  • Cordon_Bleu_zoldborsoval_sargarepaval

A szeletelt borjúcombot enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a szárított sonkával, kéksajttal felgöngyöljük. Lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és bő forró olajban megsütjük. Közben a szeletelt sárgarépát kevés vajban félig megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk a zsenge zöldborsóval és tálaláskor ezt a köretet adjuk a hús mellé.

Szóljon hozzá