Hozzávalók

3-4 fő
½maradék sült csirke
2 dl görög joghurt
3 ek majonéz
2salotta hagyma
1 csokor kapor
2szárzeller
1 tk
½ tk frissen őrölt bors
½citrom leve
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

Citromos, joghurtos csirkesaláta

  • Citromos_joghurtos_csirkesalata

A sült vagy főtt csirkehúst lefejtjük a csontokról és egy keverőtálba tesszük. Egy kisebb tálban összekeverjük  a joghurtot a majonézzel, sóval, borssal, citromlével ízesítjük és összeforgatjuk a csirkével. A zellert apró darabokra vágjuk és a finomra vágott kaporral és a felszeletelt hagymával együtt a salátához keverjük. Belereszeljük a fél citrom héját is. Fogyasztás előtt legalább egy órára a hűtőbe tesszük.

Szóljon hozzá