Hozzávalók

4 személyre
50 dkg darált marhahús
3 db sárgarépa
20 dkg koktélparadicsom
2nagy fej vöröshagyma
1 db zöldpaprika
1 üveg paradicsompüré
 só,
 bors,
2 csokor friss bazsalikom
1 csokor friss kakukkfű
4 evőkanál kókuszolaj
1 rúd füstölt kolbász
500 g spagetti
20 dkg parmezán
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Kökény Roland bolognai spagettije

    A szalonnát nagyon apróra vágjuk, kisütjük a zsírját.  Amíg olvad, sül a szalonna, megpucoljuk és sajtreszelőn finomra reszeljük a répát, gyökeret, zellert és...

    tovább
  • Burrito

    Egy kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, megpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal, római köménnyel, oreganoval,és ízlés szerint csilivel...

    tovább
  • Burrito pasta

    Egy kevés olajon megfonnyasztjuk a hagymát, megpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal, római köménnyel, oreganoval,és ízlés szerint csilivel...

    tovább

Balázs Klári bolognai spagettije

  • balazs_klari_bolognai_spagettije

A kókuszolajon megdiszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a darált húst és a karikára vágott kolbászt, megpirítjuk. Beletesszük az apróra vágott sárgarépát, zöldpaprikát, és a felezett koktélparadicsomokat. Hozzáadjuk a paradicsompürét és 25-30 percig alacson lánygon főzzük, közben hozzáadjuk a bazsalikom és kakukkfű leveleket. Kifőzzük a tésztát a csomagoláson látható utasítás szerint. A bolognait jó sok parmezánnal tálaljuk.

Szóljon hozzá