Hozzávalók

1 fő
20 dkg pulykacomb filé (bőr nélküli)
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
8 dkg rizs
3 dl víz
 olívaolaj
 kömény
 füstölt paprika
 kovászos uborka (tálaláshoz)
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

Bácskai rizses pulyka

  • bacskai_rizses_pulyka_ft

Olívaolajon megpirítunk két közepes fej, apróra vágott vöröshagymát. Három fokhagyma gerezdet szétnyomunk, majd feldarabolunk, és a vöröshagymához adjuk. A bőr nélküli pulykacomb filéket közepes kockákra vágjuk és szintén a serpenyőbe tesszük. Néhány csipet köménnyel és füstölt paprikával fűszerezzük, majd rizst keverünk hozzá. Felöntjük vízzel és fedő alatt a hús puhulásáig 30-40 percig főzzük. Tálaláskor kovászos uborkát kínálunk hozzá.

Szóljon hozzá