Hozzávalók

3-4 fő
30 dkg borjúbélszín
10 dkg liszt
1kiskanál aprított zöldpetrezselyem
2kanál olivaolaj
1cikk fokhagyma
4 dkg vaj
1citrom leve
 ízlés szerint só, bors
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

Borjúbélszín citrommal

  • Borjubelszin_citrommal

A vajat felmelegítjük serpenyőben, hozzáadjuk a fokhagymát és pároljuk.  Amint a fokhagyma változtat a színén, kivesszük a serpenyőből. 
A bélszín szeleteket ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk , vékonyra kiverjük, lisztbe forgatjuk, és belerakjuk a serpenyőbe.   Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a citrom levét.  Pár percig mindkét oldalát megsütjük, azután kivesszük.  Melegen tálaljuk a finom szósszal.

Szóljon hozzá