Hozzávalók

3-4 fő
25 dkg leveszöldség
50 dkg marharostélyos
 mustár
 
 bors
25 dkg gersli
1 marék friss menta
1 csokor friss kakukkfű
1sütőtök
1 marék friss spenót
1 csésze húsalaplé
2 evőkanál darált pisztácia
2 ek barackmagolaj
 olivaolaj
10 dkg gomba
2 db citrusfélék
 gluténmentes morzsa a panírhoz
  • 60-120 perc
  • Közepes
  • Drága
  • Átlagos

Hasonló receptek

Angusz marharostélyos gerslivel töltve

  • Angusz_marharostelyos_gerslivel_toltve

A zöldésgeket felaprítjuk, a lehártyázott hósból fél centi vastag szeleteket vágunk. Egyenletes nagyságúra klopfoljuk, bekenjük mustárral, sózzuk, borsozzuk. Azonos mennyiségű feldarabolt zöldséget összekeverünk gerslivel, majd ráhalmozzuk a hússzeletekre. Friss mentával és kakukkfűvel meszórjuk. Enyhén beolajozzuk és fóliába tekerjük. A sütöben 180 C-on 20 percig sütjük. 
A sütőtököt nagy kockákra vágjuk és olajon megpirítjuk. A friss spenótot felaprítjuk és kevés olajon egy kis húsalaplével megpároljuk. A darált pisztáciát 2 ek barackmagolajjal összekeverjük. Olivaolajon megpároljuk a gombát, sózzuk, borsozzuk. 
A citrusgyümölcsök héját lereszeljük és gluténmentes morzsával összekeverjük. A megsült húsokat kicsomagoljuk, a citrusos morzsába hempergetjük és kevés olajon megpirítjuk.

Szóljon hozzá