Hozzávalók

3-4 fő
2 db Fehérbab konzerv
30 dkg Bacon
2 db közepes Véres hurka
2 db közepes méretű süthető kolbászka, bajor vagy paprikás, vagy is-is
3 db paradicsom
5 db gomba
2 db tojás
1 csokor petrezselyem
 Ketchup
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Csirke quesadilla csípős salsával

    A húst és a zöldségeket csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben hirtelen megpirítjuk a húst, majd hozzáadjuk a hagymát és a paprikákat. Megszórjuk sóval és...

    tovább
  • Mexikói tojás "ranchero" módra

    Süssük át a paradicsomokat a chile serranót a hagymát és a fokhagymát egy vaslapon. Így jobb lesz az ízük. Turmixoljuk össze. Sózzuk, borsozzuk és egy kis...

    tovább
  • Olasz rizottó

    A megtisztított zöldségeket félbe vágjuk, majd serpenyőben szárazon világosbarnára pirítjuk. Ezután felöntjük forró vízzel, és sóval ízesítjük. Lassan legalább...

    tovább

Angol reggeli

  • Angol_reggeli_Paprika_Bakery

Az összes hozzávalót egy serpenyőben készítem, kivéve a babot, amit már készen, konzervből adok a reggelihez és csak melegítem.
Ami érdekesség lehet ennél a receptnél, az a sütési rendszer, hogy melyik alapanyag melyiket követi a sorban, melyiknek kell a legtöbb-legkevesebb idő.
Először a kolbászkák, majd a bacon, zöldségek, bab, és végezetül a tojás. Tálaláskor petrezselyemmel, esetleg metélőhagymával díszíthetjük.

Szóljon hozzá