Hozzávalók

3-4 fő
20 dkg csirkemáj
2 db alma
1nagyobb fej vöröshagyma
6-8friss zsályalevél
2cl konyak
3 dkg vaj
1 db tojás
kevés liszt
 zsemlemorzsa
 
 őrölt bors
 olaj
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább

Zsályás csirkemáj sült almával

  • zsalyas_csirkemaj_sultalmaval

Kevés vajat felolvasztunk, rádobjuk a sózott, borsozott csirkemájat és mérsékelt tűzön konyakkal és friss zsályával együtt megsütjük. A maradék vajban megpirított almakarikákkal és a bő, forró olajban sütött, bepanírozott hagymakarikákkal tálaljuk.

Szóljon hozzá