Hozzávalók

3-4 fő
1 db csirkemell
20 dkg brokkoli
15 dkg gomba
0,5póréhagyma
1 evőkanál dijoni mustár
1 db tojás
3-4 szál friss kakukkfű
2 dl tejföl
15 dkg leveles tészta (fagyasztott)
 
 őrölt bors
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Baconos csirkecomb fokhagymamártással

    A megtisztított combokat befűszerezzük, becsavarjuk a szalonnával, és sütőben megsütjük.Közben a fokhagymát sóval, borssal, zsályával megfőzzük és áttörjük. A...

    tovább
  • Bundás hús - Balástya

    A húst egy pici sóval megszórjuk, és lisztben megforgatjuk. Csak kevés sót használjunk, mert már sós levesben főtt a hús.A tojást a tejföllel felverjük,...

    tovább
  • Angol - Szalonnás pulyka

    A gravy-hoz:2-3 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, Zeller, Olívaolaj, 4 dl csirkealaplé, 0,5 – 1 dl vörösbor, 2...

    tovább

Zöldséges csirkés pite

  • Zoldseges_csirkes_pite

A vékony csíkokra vágott csirkemellet kevés olajon a szeletelt póréhagymával együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk az apóra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk és néhány szál friss kakukkfűvel fűszerezzük. Hozzáadjuk a külön forrázott, rózsáira szedett brokkolit és félre tesszük hűlni. Kevés dijoni mustárral és tejföllel kikeverjük, enyhén vajazott szuflé formákba tesszük, melyeket leveles tészta lapokkal takarunk le. 170 fokos sütőben néhány perc alatt pirosra sütjük.

Szóljon hozzá