Hozzávalók

3-4 fő
18 dkg sertéskaraja
10gr rozmaring
10gr borsikafű
5gr zsálya
2gr feketebors
5gr só
1 db vákuum fólia
30 ml olívaolaj
100 ml száraz fehérbor
50gr gorgonzola
20 ml tejföl
50gr parmezán
  • 60-120 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

Zöldfűszeres kéregben sült karaj selymes, meleg gorgonzola szósszal

  • Zoldfuszeres_keregben_sullt_karaj_gorgonzola_szosszal

Tisztítsuk meg a karajt.

Vágjuk apróra a fűszernövényeket.

Szórjuk meg sóval és borssal.

Öntsünk rá olívaolajat.

Valamint fehérbort.

A húst forgassuk bele a fűszerkeverékbe.

Helyezzük a fóliába.

Körülbelül 2 órára tegyük 70 fokos sütőbe.

Vízfürdőbe helyezett edényben megolvasztjuk a sajtokat.

A karajt felszeleteljük, és a sajtszósszal tálaljuk.

Szóljon hozzá