Hozzávalók

4 fő
2 db disznóláb
1disznófarok
30 dkg sertéscomb
20 dkg sertéslapocka
1 kg savanyú káposzta
4 fej vöröshagyma
1 db paradicsom
1 db tv paprika
15 dkg sertészsír,
 só, egész bors, fűszerpaprika
 
  • 60-120 perc
  • Könnyű
  • Olcsó
  • Átlagos

Hasonló receptek

  • Fokhagymás malacpecsenye

    A hagymát apróra vágjuk, olajban megdinszteljük. A malachúst darabokra vagdaljuk, és rádobjuk az üveges hagymára. Sózzuk, borsozzuk, és kis vízzel fedő alatt...

    tovább
  • Disznópaprikás - Baks

    A pörkölt alapja: lapockahús csonttal, comb, csülök, farok, köröm. A húsokat apró darabokra vágjuk. Zsírt nem teszünk a bográcsba, a csontos húsokat alulra...

    tovább
  • Cigánypecsenye - Free Tibet menü

    A húst besózzuk, a széleit bevagdossuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd pár csepp olajon megsütjük. Mikor a hús sül, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát,...

    tovább

Toros káposzta

A sertészsírt felolvasztjuk, és 4 fej szeletekre vágott vöröshagymát teszünk bele. Mikor a hagyma már üvegesre pirult, megszórjuk fűszerpaprikával, átkeverjük, és vízzel felöntjük. Miután felforrt, beletesszük a darabolt disznólábat, a kockára vágott sertéscombot, és a szintén kockára vágott sertés lapockát. Megszórjuk egész borssal, valamint sóval, és savanyú káposztával befedjük. Belefőzünk egy paprikát, illetve egy paradicsomot is, és felöntjük hús-alaplével. Az edényt ezek után lefedjük, és a toros káposztát készre pároljuk.

Szóljon hozzá