Hozzávalók

3-4 fő
 kígyópadlizsán
 barna tofu
 sotay-fűszerkeverék
 olivaolaj
 
 kínai hagyma
 erőspaprika őrlemény
  • 30-60 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Alacsony

Hasonló receptek

  • Padlizsános francia lecsó (Ratatouille)

    A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. Olívaolajon megpároljuk a vöröshagymát, majd a padlizsánt, a cukkinit – minden zöldséget...

    tovább
  • Sütőtökös rizottó

    A vaj felét az olívaolajjal együtt serpenyőben megmelegítjük, majd beletesszük a vékonyra szeletelt hagymát, valamint a kockára vágott sütőtököt.  Megsózzuk,...

    tovább
  • Padlizsán gomba módra

    Kockára daraboljuk a padlizsánt, a paradicsomot és a paprikát. Egy serpenyőben olíva olajban, közepes tűznél megpirítjuk a padlizsánt a fokhagymával és...

    tovább

Tofu és kígyópadlizsán nyársak kínai hagymával

  • Tofu_kigyopadlizsan_nyarsak_kinai_hagymaval

A padlizsánt és a tofut 2x2 cm-es darabokra vágjuk, meglocsoljuk fűszeres olajjal. Picit állni hagyjuk. A kínai hagymát erőspaprikás olajba hempergetjük, és grillrácson megsütjük. A padlizsán és tofu darabokat vízbe áztatott pálcikákra tűzzük, és a nyársakat grillezzük.

Együtt tálaljuk.

Szóljon hozzá