Hozzávalók

3-4 fő
6 dkg tápiókagyöngy (fehér vagy zöld)
4 dl víz
 Ízesítőnek: citromhéj, limehéj (narancshéj)
2 ek kókuszreszelék
3 dl kókusztej (plussz ha másnap higítani kellene)
5 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
 Tetejére: 1db érett mangó, 1 lime leve, 1 ek barnacukor
  • 30-60 perc
  • Közepes
  • Közepes
  • Magas

Hasonló receptek

  • Ananászos gyümölcs torta

    A félbevágott piskótalapokat ananászlével összekevert narancslikőrrel összekeverünk és eláztatjuk. A tejszínből habot készítünk, amit aztán összekeverünk az...

    tovább
  • Aranka mákos sütije

    A töltelékhez: 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 dl tej, 1 db citrom, 2 evőkanál méz, 10 dkg mazsola, 1 dl rum, kevés fahéj, 2 db tojás, 10 dkg...

    tovább
  • Angol - Puding

    A tojásokat olvasztott vajjal kikeverjük, majd szépen folyamatosan a többi  hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Belereszeljük a sárgarépát és az almát és...

    tovább

Tápiókapuding

  • Tapiokapuding

A tápiókát a vízben előfőzzük, majd a többi hozzávalóval együtt főzzük.
Összesen 15-20 percig alatt puha lesz.
Hagyjuk állni, legjobb, ha másnap tálaljuk és ha szükséges még egy kis kókusztejjel higíthatjuk.
A tetejére limelével és barnacukrral összeforgatott mangósalátát teszünk.


Szóljon hozzá