Hozzávalók

4 fő
20-20 dkg csirkemell filé és comb filé ledarálva
1 fej vöröshagyma
5 dkg reszelt parmezán
1 db tojás
 
 bors
1közepes sárgadinnye
1 db avokádó
½póréhagyma
 cayenne-i bors
 olívaolaj
1 db lime
 zsemlemorzsa
10 dkg reszelt, füstölt kecskesajt
  • 15-30 perc
  • Könnyű
  • Közepes
  • Átlagos

Hasonló receptek

Sajtos csirkehúspogácsa avokádó-sárgadinnye salsával

  • sajtos_csirkehuspogacsa_szp

20-20 dkg csirkecomb és csirkemell filét ledarálunk. Hozzáadunk 1 fej finomra vágott vöröshagymát, 5 dkg reszelt parmezánt, 1 db tojást, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk.

1 közepes sárgadinnyét, 1 db avokádót kimagozunk, megpucolunk, és nagyon apróra vágunk. Összekeverjük ½ szintén vágott póréhagymával, majd sózzuk, csipet cayenne-i borsot szórunk bele, meglocsoljuk olívaolajjal és 1 db lime levével. Az ízesített darált húsból pogácsákat formázunk, kevés zsemlemorzsával szórjuk, és olívaolajban pirosra sütjük.

Tálaláskor a ragu mellé helyezzük a pogácsákat és a tetejükre kb. 10 dkg reszelt, füstölt kecskesajtot szórunk.

Szóljon hozzá