Hozzávalók

4 személyre
5 db tojás sárgája
5teáskanál porcukor
2 dl száraz fehérbor
10 dkg friss málna
10 dkg friss eper
15 dkg szőlő
1 db zöldalma
1 db édes körte
1 csomag friss menta
2 db lime
  • 5-15 perc
  • Közepes
  • Olcsó
  • Magas

Hasonló receptek

  • Majorannás pirított gombasaláta

    10-10 dkg vastagabb szeletekre vágott barna és fehér csiperke gombát kevés olívaolajon hirtelen megpirítunk. Sózzuk, borsozzuk,kis olívaolajjal és...

    tovább
  • Zöldségleves sajtgombóccal

    1 fej, finomra vágott vöröshagymát, és 2 gerezd fokhagymát kevés olajon megpirítunk, majd alaplével felöntve puhára főzzük. 1, vékony szeletekre vágott...

    tovább
  • Paradicsomos babfőzelék, gerslivel

    15 dkg beáztatott babot ugyanennyi gerslivel húsalaplé és víz keverékében puhára főzünk. Sózzuk, fűszerezzük csomborral. 1 fej finomra vágott vöröshagymát, 2-3...

    tovább

Sabayon friss gyümölcsökkel

  • sabayon_gyumolcsokkel_friss_mentaval

Vízfürdő felett egy habüstben 5 tojás sárgáját elkeverjük 5 teáskanál porcukorral és 2 dl fehérborral. Folyamatos keverés mellett felhabosítjuk. Málnát, epret, szőlőt, zöldalmát, körtét tetszőleges darabokra vágunk, egy keverőtálban összeforgatjuk, majd belereszeljük egy lime héját és belefacsarjuk a levét. Friss mentát keverünk bele. Tálaláskor a gyümölcsökre halmozzuk a meleg tojáskrémet.

Szóljon hozzá